Неділя, 28.04.2024, 22:38

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика [38]
Економіка [16]
Україна [40]
Світ [11]
Кримінал [16]
Чорнобиль [5]
Наші публікації [10]
Різне [3]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів



 
Головна » 2010 » Вересень » 11
 
Розслідування зникнення головного редактора газети не повинно бути повторенням справи Георгія Гонгадзе, йдеться у заяві організації "Репортери без кордонів" щодо зникнення Василя Климентьєва.

"Подальше зникнення співробітника міліції, який є потенційним свідком і про переслідування його дружини і адвоката підсилили підозри, що він був убитий", - зазначено у повідомленні.
"Ми побоюємося, що жодного зв'язку між зникненням Климентьєва і міліцією не буде знайдено доти, поки міністерство внутрішніх справ відповідає за справу", - наголосили "Репортери".
 

Правозахисники наполегливо закликали українську владу передати справу "до офісу генпрокурора, який не залежить від місцевої міліції".
"Репортери" висловили сподівання, що цей випадок не загрузне в кабінетах ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 634 | Додав: zbzs | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (0)

 

Парламентська фракція БЮТ-Батьківщина вимагає від Президента України Віктора Януковича відправити у відставку прем'єр-міністра України Миколу Азарова і порушити проти нього кримінальну справу за причетність до можливих корупційних дій з нерухомістю.
 

Про це заявив народний депутат від БЮТ-Б Віктор Швець.

За його словами, від звернувся до Президента Януковича і генерального прокурора Олександра Медведька з проханням відреагувати на публікації в засобах масової інформації щодо можливої причетності Азарова до корупційних дій з нерухомістю.

Зокрема, у зверненні Швець посилається на публікацію в одному з інтернет-видань, в якій наводяться факти того, що Азаров, очолюючи Державну податкову адміністрацію України наприкінці 90-х років, мав відношення до заснування ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 546 | Додав: zbzs | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (0)

 
Згідно соціологічному дослідженню, проведеному компанією TNS в Україні, на місцевих виборах за Партію регіонів проголосувало би 29,6% виборців. За партію «Всеукраїнське об’єднання Батьківщина» готові віддати свої голоси 7,8%. За партію «Фронт змін» готові проголосувати 5,5% виборців, за партію «Сильна Україна» - 4.3%. 3% отримала би Комуністична партія України. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» набрало би 2,4% голосів виборців. Результати соцопитування прокоментував Владислав Забара («Нова Україна», Запоріжжя).
 

«Партія регіонів втрачає свій рейтинг. На її популярність негативно впливають збільшення тарифів та зростання цін. Незважаючи на це, її лідерство є беззаперечним. Що стосується БЮТ-Батьківщини, то ця політична сила так і не змогла «оговтатися» після поразки ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 534 | Додав: zbzs | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (0)

 
«Проблеми міжмовного спілкування у Запоріжжі не існує – здебільшого російськомовне населення розуміє українську, люди чудово розмовляють один з одним обома мовами. Рішення Запорізької обласної ради про надання російській мові статусу регіональної я вважаю політичним.
 
Подібне рішення можливо було ухвалити і місяць, і півроку, і рік тому, проте тему статусу російської мови традиційно підняли напередодні виборів», - сказав заступник голови Запорізької обласної організації Громадянського руху «Нова Україна» Владислав Забара.
 
 
За його словами, місцева влада повинна займатися місцевими проблемами, які дійсно турбують громаду. Розігрування «російської карти» - не більш ніж символічний жест для прихильників Партії регіонів, покликаний переконати людей, що «регіонали», які мають більшість у облраді, виконуют ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 502 | Додав: zbzs | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz