Понеділок, 29.04.2024, 03:39

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика [38]
Економіка [16]
Україна [40]
Світ [11]
Кримінал [16]
Чорнобиль [5]
Наші публікації [10]
Різне [3]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів



 
Головна » 2010 » Вересень » 07
 
У Генеральній прокуратурі України підтверджують факт затримання та арешту начальника головного управління захисту культурної спадщини Київської міськадміністрації Руслана Кухаренка.

"Начальника головного управління захисту культурної спадщини Київської міськадміністрації затримали і заарештували”, – повідомили в прес-службі Генпрокуратури України у вівторок, 7 вересня.

При цьому співрозмовник агентства зауважив, що обшуки і затримання проводяться в рамках кримінальної справи, пов`язаної з правопорушеннями у службовій діяльності чиновника.

Як повідомлялося вчора, 6 вересня, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про взяття під варту керівника Головного управління охорони культурної спадщини Київської міської держадміністрації Руслана Кухаренка.

Джерело: НОВИНАР ... Читати далі »
Категорія: Кримінал | Переглядів: 524 | Додав: zbzs | Дата: 07.09.2010 | Коментарі (0)


Верховна рада 8 вересня розгляне законопроект, яким пропонується ввести мораторій на підвищення пенсійного віку для жінок до 2020 року.

Рада також розгляне проект закону про надання податкових канікул до 2017 року тим, хто працює в сфері виробництва аграрної продукції і надання побутових послуг фізичним особам-підприємцям, які не використовують найману працю.
 
 
Крім цього, парламент прийме рішення щодо законопроекту про заборону Кабміну використовувати бюджетні кошти і кошти, надані міжнародними фінансовими організаціями, для погашення боргів перед компанією "РосУкрЕнерго" (Швейцарія).
 
 
На порядку денному також зміни до деяких законів щодо інформування населення про вміст у продуктах харчування генетично модифікованих організмів (№62 ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 557 | Додав: zbzs | Дата: 07.09.2010 | Коментарі (0)


Практически в каждом регионе уже названы «главные воры местного значения» и зачастую ими оказываются политические оппоненты Партии регионов Впрочем, силовики предпочитают непосредственно не трогать интересующую власть «крупную рыбу», например, не в меру самостоятельных мэров крупных городов.
 
В большинстве случаев находятся «стрелочники», незавидная судьба которых должна напоминать их «шефам» о том, кому они обязаны тем, что еще относительно свободно дышат. Иногда под раздачу попадают и «свои», но делается это исключительно для очковтирательства обществу, да и то, в основном, пострадавшими оказываются все те же «стрелочники». Список самых «громких дел» в регионах составленный Комментариями-«proUA» ярко иллюстрирует обозначенные тенденции.
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 582 | Додав: zbzs | Дата: 07.09.2010 | Коментарі (0)



Прокуратура Харківської області не порушуватиме кримінальну справу за зверненням зниклого редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва. Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

Згідно повідомленню, прокуратура Харківської області закінчила перевірку фактів, викладених у газеті «Новий стиль», за зверненням її головного редактора Климентьєва, який зник у серпні цього року, відносно нібито зловживання службовим становищем, перевищення службових повноважень заступником прокурора області Сергієм Хачатряном, повідомляє «УНІАН».

З цього питання в прокуратуру звернулися з інформаційними запитами українські журналісти.

«Факти, приведені в запитах щодо заступника прокурора області Хачатряна, не підтвердилися, - мовиться в повідомленні. - За результатами перевірки прокуратурою винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи щодо заступника прокурора області Хачатряна на підставі п ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 509 | Додав: zbzs | Дата: 07.09.2010 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz