Неділя, 28.04.2024, 22:26

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика [38]
Економіка [16]
Україна [40]
Світ [11]
Кримінал [16]
Чорнобиль [5]
Наші публікації [10]
Різне [3]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів



 
Головна » 2010 » Вересень » 10 » Янукович пообіцяв садити всіх, не розбираючи мандатів і симпатій
00:57
Янукович пообіцяв садити всіх, не розбираючи мандатів і симпатій
 

Президент України Віктор Янукович заявляє, що кримінальної відповідальності не уникне жодна посадова особа, яка порушила закон, незалежно від її політичної приналежності. Про це Глава держави сказав у своєму виступі на засіданні Ради регіонів.

Він пообіцяв, що влада жорстко боротиметься з корупцією. «Сьогодні багато хто хоче бачити в діях влади політичні репресії відносно колишніх урядовців. Існує думка, що в країні знову переслідують за погляди, а значить, достатньо їх змінити і відповідальності можна уникнути. Повинен розчарувати: жодної політики в цьому немає», - зазначив Янукович.

«За тіньові тендери, операції із землею, розкрадання державної власності і бюджетних коштів доведеться відповідати, незалежно від партійності чи політичних переконань», - сказав Президент.

Він підкреслив, що злочинці обов'язково будуть покарані згідно із законом. «Це повинні усвідомити всі», - підкреслив Президент, передає «УНІАН».
Нагадаємо, в Україні продовжуються арешти чиновників, що працювали в уряді Тимошенко. На початку серпня Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Богдана Данилишина. Екс-міністр економіки оголошений у розшук. Також Генпрокуратура підтвердила арешт колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка. До цього було затримано екс-першого заступника голови Держказначейства Тетяну Грицун.

До жовтня під арештом залишаться колишній перший заступник глави НАК «Нафтогаз України» Ігор Діденко і екс-глава Держмитниці Анатолій Макаренко. Останні двоє арештовані у зв'язку з відбором газу в приватної компанії-посередника «РосУкрЕнерго».
8 вересня слідчі СБУ допитали заступника голови партії «Батьківщина» Олександра Турчинова як свідка у справі «РосУкрЕнерго».


«ForUm»

Категорія: Політика | Переглядів: 544 | Додав: zbzs | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz