Субота, 04.05.2024, 02:46

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика [38]
Економіка [16]
Україна [40]
Світ [11]
Кримінал [16]
Чорнобиль [5]
Наші публікації [10]
Різне [3]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів



 
Головна » 2010 » Червень » 03
Як Тимошенко лоханулася в Івано-Франківську
 
Виступаючи 8 травня в Івано-Франківську перед журналістами, лідерка БЮТу Юлія Тимошенко піддала нищівній критиці клан народного депутата від НУНС, одного з лідерів партії «Наша Україна», колишнього Івано-Франківського міського голову Зіновія Шкутяка.

Тимошенко повідомила журналістів, про факти, які й так добре відомі всім прикарпатцям:

«Губернатор вашої області сьогодні призначає на державні посади родичів та друзів З.Шкутяка: сина Петра Шкутяка призначив головою Долинської РДА, свата Шкутяка пана Іванишина подав на заступника голови Калуської РДА, а ще шукає посаду для зята Шкутяка пана Коржака».

Відтак вона підсумувала: «так у вас Шкутяк від влади не відходить». І ця іронія розвеселила і журналістів, і саму Юлію Володимирівну, адже люди Шку ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 678 | Додав: zbzs | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

У Раду влучила блискавка
 
 
Під час розгляду у парламенті законопроекту про засади внутрішньої і зовнішньої політики у будівлю Верховної Ради влучила блискавка.

Як повідомляє кореспондент «Української правди», блискавка влучила у шпиль, встановлений на куполі Верховної Ради.
 
У цей час у сесійній залі зникло освітлення, крім центральної люстри під куполом.
Електронне табло також продовжувало працювати. Через кілька секунд освітлення відновилося.
 
Верховна Рада у цей час ухвалила за основу закон про засади внутрішньої і зовнішньої політики України.
 
За відповідне рішення проголосувало 253 депутати. Зокрема, 171 депутат від Партії регіонів, 23 БЮТівця, 10 НУНсівців, 27 комуністів, 19 — з Блоку Литвина і 3 ... Читати далі »
Категорія: Україна | Переглядів: 471 | Додав: zbzs | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Карпачева: убийство студента Игоря Индила — не первый случай в Шевченковском райотделе милиции
 
Омбудсмен Украины Нина Карпачева прокомментировала факт смерти 19-летнего студента Игоря Индила, что произошел 25 мая 2010 года в Шевченковском райотделе милиции в Киеве.
По ее словам, «это уже второй случай за последнее время в Шевченковском РОВД, когда студента задержали, а потом убили. Мы проводим расследование в первом деле, которое произошло несколько месяцев назад, а сейчас я обратилась к министру внутренних дел Украины и прокурору города Киева с требованием: провести расследование честно, прозрачно, объективно. Это очень важно, так как я вижу: милиция снова старается покрыть своих коллег».
Расследование убийства Игоря Индила омбудсмен также взяла под личный контроль,
... Читати далі »
Категорія: Кримінал | Переглядів: 617 | Додав: zbzs | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Експерти критично оцінили 100 днів діяльності Януковича на посаді президента України
 
 
Українські експерти критично оцінили 100 днів діяльності президента Віктора Януковича. Про це свідчать дані експертного опитування "100 днів президента Януковича", проведеного 24-31 травня фондом "Демократичні ініціативи". Було опитано 19 експертів.

Згідно з даними дослідження, експертом фонду, що оповістив на прес-конференції, "Демократичні ініціативи" Іриною Бекешкіною, експерти оцінили перші дії Януковича на посаді президента України в цілому негативно. Середня оцінка складає ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: zbzs | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Семиноженко хоче розділити міністерство Табачника на два нові - науки і освіти

Віце-прем'єр-міністр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко виступає за створення міністерства науки.

"Це треба робити, потужне відомство, тому що майбутнє, і взагалі конкурентність України, пов'язані прямо зі структурою економіки. Поліпшення структури економіки забезпечить тільки науково-технологічна інноваційна політика", - сказав Семиноженко, відповідаючи на запитання про можливість створення окремого міністерства науки, повідомляють "Українські новини".

Віце-прем'єр переконаний, що без потужної підтримки наукової сфери неможливо буде забезпечити нормальний розвиток економіки. "Ми ніколи не забезпечимо зменшення енергоємності або взагалі, щоб у нас були не збитковими цілі галузі, а були ... Читати далі »
Переглядів: 660 | Додав: zbzs | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Тарифи на комунальні послуги досягнуть економічно обгрунтованого рівня в 2012 році
 
Стратегія економічних реформ на 2010-2014 роки, презентована сьогодні, 2 червня, Президентом Віктором Януковичем, передбачає приведення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення до економічно обґрунтованого рівня до кінця 2012 року.

Згідно з документом, реформа галузі житлово-комунального господарства складається з трьох етапів. Першим з них, до кінця 2010 року, планується розробити методику регулювання тарифів на ЖКП та почати приводити їх до економічно обґрунтованого рівня.
До 2012 року також планується забезпечити реформування системи соціальної підтримки і посилення її адресності.

При цьому програма буде виконана успішно, якщо до кінця 2014 року рівень оплати послуг ЖКГ населенням становитиме не ме ... Читати далі »
Категорія: Економіка | Переглядів: 624 | Додав: zbzs | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Наступного тижня в Україну приїде експерт МВФ

Президент України Віктор Янукович провів перемовини з розпорядником Міжнародного валютного фонду Домініком Стросс-Каном, внаслідок яких була досягнута домовленість про приїзд в Україну одного з провідних експертів фонду. Про це глава держави повідомив наостанок під час засідання Комітету з економічних реформ.
 
"Я щойно розмовляв з розпорядником Міжнародного валютного фонду Домініком Строс-Каном. Ми домовилися, що вже наступного тижня один з провідних експертів МВФ приїде до України і ми разом розглянемо сильні і слабкі сторони тих реформ, які ми починаємо", - зазначив В.Янукович, якого цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ. Він наголосив, що Україна буде враховувати думки МВФ, Всесвітнього банку.
 
 "Ті реформи, які ми будемо проводити, це буде свідченням нашого просування у напрямі європейської інтеграції України", ... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: zbzs | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Янукович хоче створити виконавчий орган з реформ

Президент України Віктор Янукович ініціює створення виконавчого органу Комітету з реформ під керівництвом Прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Про це він наостанок заявив сьогодні під час засідання Комітету з реформ. "Ми повинні створити виконавчий орган комітету реформ і цей орган має очолити Микола Янович Азаров.
 
Я не бачу іншого варіанта для того, щоб рухатися далі", - зазначив В.Янукович, якого цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ. Він наголосив, що після сьогоднішнього засідання робота над вдосконаленням і втіленням у життя програми економічних реформ буде проводитися на рівні робочих груп, експертів, вчених, представників міжнародних організацій.
 
Переглядів: 521 | Додав: zbzs | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz