Середа, 08.05.2024, 11:48

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика [38]
Економіка [16]
Україна [40]
Світ [11]
Кримінал [16]
Чорнобиль [5]
Наші публікації [10]
Різне [3]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів



 
Головна » 2009 » Жовтень » 22

Для держслужбовця пенсійний вік – це вирок. Закон вимагає залишити посаду. А багатьом цього дуже не хочеться.

Наприклад, був такий випадок, коли голова Київського апеляційного суду Григорій Зубець, щоб втриматися у кріслі, раптово помолодів. Тобто підлеглий йому суддя прийняв рішення, що керівник народився на два роки пізніше.

Наша історія – про хитрощі заради того, щоб залишитися на посаді. Причому хитрощі ці не мало не багато, а маніпуляції з документами Кабінету Міністрів.

Йдеться про сумнівні спроби продовжити термін перебування на держслужбі для керівника Державної інспекції Міністерства економіки по контролю за цінами Наталії Немодрук.

Ця особа не дуже відома публічно. Але те, що сталося, не слід вважати дріб’язком.

По-перше, йдеться про можливу ф ... Читати далі »

Категорія: Україна | Переглядів: 738 | Додав: zbzs | Дата: 22.10.2009 | Коментарі (0)

У вівторок Верховна Рада заслухала звіт правоохоронців про розбещення дітей у "Артеку". З доповіддю виступили генпрокурор Олександр Медведько та міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

МЕДВЕДЬКО О.І. Шановний Олександре Володимировичу! Шановні народні депутати! Безпрецедентного і, на жаль, не лише в межах країни суспільного резонансу набула кримінальна справа щодо злочинних цинічних дій, об’єктом яких стали двоє малолітніх дітей. В тій чи іншій мірі скоєння злочину також заплямувало ім’я нашої Дитячої міжнародної здравниці.

Сьогодні ми розглядаємо дуже делікатну тему. Чинним законодавством передбачено обмеження гласності судового розгляду у справах про статеві злочини. У кримінальній справі потерпілими є діти і, в першу чергу ми по-людські зобов’язані убезпечити можливий шкідливий вплив усіх подій на їх подальшу долю.

Проте, н ... Читати далі »

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1361 | Додав: zbzs | Дата: 22.10.2009 | Коментарі (0)

Олександр Лавринович і Микола Томенко на засіданні ВР. Київ, 25 грудняУкраїні нарешті розкрили велику таємницю: вітчизняні нардепи бояться будь-якого з правоохоронців – від міліціонерів на вулицях до прокуратури та судів. Вал одкровень виник вчора під час розгляду законопроектів про зняття депутатської недоторканності...

Одразу слід зауважити, що з точки зору пересічного українця, проект, який здобув-таки прихильність сесійної зали, зовсім не ставить наших обранців та Президента на один рівень з іншими громадянами. Так, документ пропонує викреслити з Конституції пряму норму, яка гарантує імунітет депутатам Верховної Ради та голові держави. Натомість запроваджується "прихована гарантія”, згідно якої нардеп чи Президент "не може бути без згоди ВР затриманий чи заарештований до набуття чинності обвинувачувальним вироком суду щодо нього”.

Цікаво, чи ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 1351 | Додав: zbzs | Дата: 22.10.2009 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz