Четвер, 02.05.2024, 21:01

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика [38]
Економіка [16]
Україна [40]
Світ [11]
Кримінал [16]
Чорнобиль [5]
Наші публікації [10]
Різне [3]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів



 
Головна » 2009 » Листопад » 13 » ЯК ЗМУСИТИ ЧИНОВНИКА СЛУЖИТИ НАРОДУ
20:22
ЯК ЗМУСИТИ ЧИНОВНИКА СЛУЖИТИ НАРОДУ

ЯК ЗМУСИТИ ЧИНОВНИКА СЛУЖИТИ НАРОДУ

Розумієте, вже як влізе думка в душу, то спокою нема. Так ось, думаю, думаю, як то би прискорити перемогу над оцією бідою - корупцією, беззаконням і свавіллям влади, і надумав таке.

Скажімо, як воно у нас буває, якийсь державний чин, що має обов’язок захищати наші права, свободи та законні інтереси, отримав інформацію про злочин іншого чиновника проти певної особи, чи проти суспільства, чи проти держави, — що він робить? Так, все ви знаєте. Буде, якщо побачить прізвище знайоме телефонувати і, якщо більший чин, то підлизуватися, а якщо менший, то торгуватися, перевіряти у всіх випадках, що він на цій скарзі може заробити. Інший порядніший, але підлеглий, більше переживає, щоб не втратити роботу, чи якусь пільгу...

І так воно й є, але що ж із цим робити, щоб він змінився, та й став думати, не як вигородити колег державних злочинців чи заробити на них, а як захистити Ваше право? Гадаєте: велика проблема?  — Ні! Бо й оце, якщо запишемо до Конституції України, його голову охолодить добре.

1) “Якщо два рішення будь-якого посадовця скасовані (як незаконні), з тих що він прийняв за півтора року, він не вправі займатися діяльністю у цій і спорідненій галузях”. — Вдумайтесь, і скажіть, чи не будуть усі рішення відповідати законові? У тім числі і ті, які гарантують їх діяльність?

2) “Кожен керівник (чи то обраний, чи то призначений) не вправі займати керівну посаду більш ніколи, якщо за два роки керування не покращив життя тих, хто вибирав чи його підлеглих”. — Тобто, хто хоче нами керувати більш двох років, не спокуситься на хабар, не послухає телефонного права, бо думатиме, як покращити наш добробут.

Але, для особливо нарваних, державних здирників шкури з праведного трудящого люду, треба ще отаке записати у Конституції України.

3) “Кожний державний службовець, що має обов’язок (за дорученням чи без) розглядати звернення громадян, якому стала відома інформація про злочин проти певної особи, чи проти суспільства, чи проти держави, і не став діяти, вичерпно застосовуючи конституційні і законні  обов’язки державного службовця, для виявлення винних  і їх покарання — є співучасником цього злочину. у такім випадку, державний службовець, який діяв за вказівкою, а не за законом, карається подвійно”.

  Про це і інше я публікував у ВМ, розмістили борці за справедливість, ці пропозиції в Інтернет ( http://zbzs.at.ua ), — заперечень, що це не спрацює, не було. Були і є, у декого, сумніви, щодо того, хто такі зміни внесе у Конституцію України. Це, я певен, зробимо лише ми з Вами, бо лише ми в цьому справді зацікавлені. Зробимо підписами на підтримку нашої вимоги. Пропоную зробити це, — надіслати (можна факсом 03848 - 3-45-23), на адресу (див. вкінці) газети, оце

Щоб побороти беззаконня і корупцію

я (ПІБ) ________________________________________________________________________________

серія і № пасорта (або індиф. код)  

_______________________________________________________________________________________

ким і коли виданий

контакт (для перевірки - адреса чи телеф.)__________________________________________________

_________________________вимагаю внести наступні зміни до Конституції України:

1) “Якщо два будь-які рішення будь-якого посадовця скасовані (як незаконні), які  колись прийняв за півтора року, він не вправі займатися діяльністю у цій і спорідненій галузях”;

2) “Кожен керівник (чи то обраний, чи то призначений) не вправі займати керівну посаду більш ніколи, якщо за два роки керування не покращив життя тих, хто вибирав чи його підлеглих“;

3) “Кожний державний службовець, що має обов’язок (за дорученням чи без) розглядати звернення громадян, якому стала відома інформація про злочин проти певної особи, чи проти суспільства, чи проти держави, і не став діяти, вичерпно, застосовуючи конституційні і законні  обов’язки державного службовця, для виявлення винних  і їх покарання, — є співучасником цього злочину. У такім випадку, державний службовець, який діяв, хоч і за вказівкою, але не за законом, карається подвійно.”

Дата “___”______________20___р. Підпис _____________________

Переглядів: 768 | Додав: zbzs | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Олена  
0
ЯК ЗМУСИТИ ЧИНОВНИКА СЛУЖИТИ НАРОДУ
С этим вопросом я живу больше года...
прочтите, ПОЖАЛУЙСТА!!!
это важно не для меня:
http://h.ua/story/238563/
36-літня українська чемпіонка світу з шахмат все ще жива!
...
комментарии под статьей...
я, честно, не понимаю:ЯК ЗМУСИТИ ЧИНОВНИКА СЛУЖИТИ НАРОДУ
хорошая статья Ваша.
Я тоже на нее дам ссылку, если Вы не против?

2 Voytko  
0
Дякую! Матеріал про чемпіонку я читав, рекомендував, з причини, що там на фото наша совість — калічена душа еліти народу і у першу чергу журналістів, юристів, громадських діячів, Церков. Борцям за справедливість з подібним зустрічатися приходиться...
Посилання на наші публікації вітаємо. Але, щоб змусити чиновників служити народу треба активізувати збір підписів під цими (а після й іншими, не менш необхідними народу
http://zbzs.at.ua/publ/garantiji_zmin_na_krashhe_ch_1/31-1-0-843

http://zbzs.at.ua/publ/garantiji_zmin_na_krashhe_ch_2/31-1-0-842

http://zbzs.at.ua/publ....1-0-841

http://zbzs.at.ua/publ....1-0-840 — і інші)
вимогами.

У коментарях до цих вимог і у публікаціях на теми:" яка громадськість змінить життя на краще", "громадські зміни конституції", Політика держави не народна , що розміщені на нашому сайті, є роз’яснення доцільності пропозицій і гарантія їх дії, у випадку прийняття законом. Якщо ж будуть запитання крім цього , — давайте.
Так що, — чекаємо Ваш та інших підписи. Доречи, організацію збору, якщо бажаєте, можете організувати й самостійно, необхідно буде лише домовитися, як будемо контактувати у зборі підписів, для досягнення результату.
З повагою
Анатолій Войтко


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz