Субота, 04.05.2024, 05:42

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика [38]
Економіка [16]
Україна [40]
Світ [11]
Кримінал [16]
Чорнобиль [5]
Наші публікації [10]
Різне [3]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів



 
Головна » 2009 » Червень » 23 » На безпредєл депутата - вбивці з БЮТу Лозинського скаржилися Луценку ще у 2006 році
22:36
На безпредєл депутата - вбивці з БЮТу Лозинського скаржилися Луценку ще у 2006 році
На безпредєл депутата - вбивці з БЮТу Лозинського скаржилися Луценку ще у 2006 році

Цьогорічного червня в райцентрі Голованівськ Кіровоградської області сталося ряд подій, які можуть серйозно вплинути на подальший перебіг подій у всій Україні. Як уже повідомлялося в ЗМІ, в ніч на 17 червня в Голованівському районі Кіровоградської області народним депутатом України В. О. Лозінським, прокурором району Є. О. Горбенком та начальником районної міліції М. І. Ковальським було по-звірячому вбито людину.

Раніше, а саме в ніч на 4 червня на пам’ятнику „Щаслива родина” було демонтовано зображення малого державного герба України і замість нього встановлено символ неіснуючої держави серп та молот, на іншому пам’ятнику знищено погруддя духовному батьку України Тарасу Шевченку. На постаменті цього пам’ятника, до речі, викарбувані слова Кобзаря: „Встане Україна і розвіє тьму неволі, світ правди засвітить!”

До цих брудних акцій, виявляється, теж причетна банда на чолі з народним депутатом України Віктором Лозінським. Як повідомляє сайт „Народна правда”, три роки тому про не передбачуваний розвиток подій у районі, в разі якщо міліція не приструнить цього діяча, міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка попереджав колишній голова Голованівської РДА Сергій Піддубний. Натомість Піддубний позбувся посади, а Лозінський був включений у списки кандидатів в народні депутати (94 місце) від БЮТ і повернув собі тимчасово втрачене право кришувати район.

Сайт „Народна правда” надрукував того листа міністру МВС. Але люди пам’ятають, що в червні 2006 року були ще відриті листи Сергія Піддубного до голови облдержадміністрації в „Народному слові” і до Президента України в „Сільських вістях”, в яких він просив допомоги в наведенні порядку в районі. Добре було б знайти і ці листи та надрукувати, а поки що, пропонуємо прочитати згадуваного листа міністру МВС

Голованівська районна державна адміністрація
Кіровоградської області
Міністру внутрішніх справ України ЛУЦЕНКУ Ю. В.
№ 1-7/1 від 25. 05. 06

Шановний Юрію Віталійовичу!
З щирим вітанням до Вас голова Голованівської райдержадміністрації Кіровоградської області Сергій Піддубний, знайомий вам по виборах Президента як начальник районного виборчого штабу кандидата в Президенти України В. Ющенка.

Як раділи люди, коли Вас призначили на посаду міністра внутрішніх справ. Вони сподівалися, що в Україні, а отже і в районі врешті-решт запрацює закон, що міліція буде підпорядковуватися законній владі і служитиме народу, а не тіньовим структурам. Спасибі, Ви звільнили з посади начальника РВ УМВС, але він не поніс жодного покарання за свою діяльність під час виборів, як Ви обіцяли і зараз разом з тим же Лозінським контролює досить прибуткові відвали Побузького феронікелевого заводу.

"Сподівалися, що справедливість восторжествує під час перевірок, які, я к мені особисто доповідали слідчі, перебували під Вашим особистим контролем. Люди чекали, що буде дана належна правова оцінка незаконним втручанням В. Лозінського в діяльність правоохоронних та державних органів, незаконним заволодінням комунальним, колективним та державним майном, зокрема, двома хлібоприймальними підприємствами зараз уже перепродані іншим власникам), рядом об'єктів райспоживспілки, в т. ч. ринком, хлібозаводом, приміщенням райдрукарні; незаконним користуванням лісомисливськими масивами, в результаті чого, як 5уло доведено актом перевірки КРВ у Голованівському районі, Голованівському держлісгоспу завдано значних фінансових збитків.

Майже місяць працювали в районі слідчі УБОЗУ. Але вже минає рік, а жодних результатів. Тим часом, увірувавши в свою безкарність і всесильність В. Лозінський продовжує тероризувати район, незаконно без ліцензії вибивати звірину в лісі. В своїх газетах «Наша воля», «Наша доля», а також контрольованій ним газеті районної ради «Вісник Голованівщини» безцеремонно та брутально оббріхує владу, за його вказівки стіни суду і райдержадміністрації неодноразово розписуються нецензурщиною на адресу керівників району та суду, які ще мають сміливість протистояти йому. Це відбувається на очах міліції, про це знає начальник УМВС в Кіровоградській області, але жодних дій по припиненню свавілля не вживається.

Він відверто насміхається над усіма, в тому числі над Президентом та урядом, членом якого Ви є. Ось кілька заголовків до публікацій із його газет: «Помаранчеве пузо» - це про Президента, «Помаранчеві клоуни» - про уряд. І кілька цитат: «Усі ми зараз є заручниками дилетантів та пройдисвітів від влади», «Нова влада після свого приходу почала нищити село», «павуки заворушились» - це знову про уряд...

Всі ці дії В. Лозінського направлені на те, щоб дезорганізувати роботу державних служб і дискредитувати владу в очах людей. Під його тиском мусили написати заяви на звільнення 2 заступники голови РДА. Проте під час застілля з ветеранами війни 6 травня він відкрито заявляє: «Я буду їх душити як щурів і після звільнення».

Продовжує Лозінський контролювати міліцію і сьогодні. По суті, вона виконує його замовлення, чому є чимало доказів. Нещодавно він зумів добитися призначення т. в. о. начальника райвідділу міліції Ковальського М. І., людини, яка повністю підконтрольна Лозінському В. О. Призначення це відбулося без погодження з головою райдержадміністрації, що не лише підриває авторитет президентської гілки влади, позбавляє впливу державної влади на діяльність міліції, а й може призвести до непередбачених наслідків.

Рахуючись безробітним, але будучи власником багатьох прибуткових підприємств. В. Лозінський має шалені прибутки, проте податків не сплачує, чим завдає державі чималих збитків. Штучно, щоб кинути тінь на владу і зіпсувати показники, значно більше, ніж у попередньому році, в 2005-му відправив на біржу праці людей із своїх агрофірм, а в травні цього року показав заборгованість по ВАТ «Голованівський хліб» (хлібозавод). І в той же час десятки тисяч викидає на феєрверки, щоб продемонструвати свою безкарність та утримувати людей в страхові і покорі.

Не дивлячись на те, що на недавніх виборах більшість в районну раду пройшла від демократичних сил, шляхом тиску, погроз, залякування та підкупу, районну раду очолили представник від блоку Литвина Ткачук А. І. (голова) та Животовський В. М. (заступник), дії яких також повністю підконтрольні В. Лозінському. Зважаючи на те, що в руках цього пана знаходиться міліція, газета райради, керівництво райради, це, на мою думку є ніщо інше як мафія. Голованівський район дуже ласий шматок для неї - це феронікелевий комбінат, спиртзавод, ліси і багатющі чорноземи тощо. Її діяльність повинна стати предметом особливого розгляду Міністерства внутрішніх справ України.

З повагою Голова районної державної адміністрації С. Піддубний.

http://sprotiv.org/?cat=articles&id=1245658140

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1206 | Додав: zbzs | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 zbzs  
0
Вражає антинародна високоорганізована банда вбивць по звірячому: народний депутат України - на чолі, прокурор і начальник міліції!

Було би добре, якби Луценко був кращим, а так що казати? Хіба що не вбив ще власноруч.

Треба щоб діяли закони, виконувалися рішення, а для цього в Конституцію України записати негайно таке, що само по собі ставить усе на свої місця: “якщо два рішення будь-якого посадовця скасовані, з тих що він прийняв за півтора року, він не вправі займатися діяльністю у цій і спорідненій галузях” — так, усі рішення відповідатимуть законові, у тім числі і ті, які гарантують їхню діяльність; «кожен керівник (чи то обраний, чи то призначений) не вправі займати керівну посаду більш ніколи, якщо за два роки керування не покращив життя виборців та його підлеглих» — так, корупція стає невигідною. Дійте !!!
Анатолій Войтко


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz