Вівторок, 21.05.2024, 13:36

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика держави не народна [7]
Яка громадськість змінить життя на краще [7]
Громадські Пропозиції змін Конституції [20]
Громадські Пропозиції змін Конституції України — гарантія зникнення беззаконня і корупції
Громадський контроль влади [3]
Духовне збудування особи і суспільства [31]
Вдячність громадян борцям за справедливість [1]
Підтримка борцями за справедливість громадських активістів [0]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук



 Каталог статей
Головна » Статті » Громадсько-політична діяльність » Духовне збудування особи і суспільства

ДУША НАРОДУ

ДУША  НАРОДУ

Дослідіть ті запитання, яких у Біблії немає, але відповідей багато.  За якого царя, як жилося народові? Як жилося народові, коли слухали Бога і коли ні? Чому так багато життя царств і царів описано? Чи є душа в народу? Спочатку зважте, на вузче питання, щоб переконатися, що навіть давні звичаї - устої Біблія руйнує кардинально. Наприклад, що Біблія пропонує жінці підкоритися чоловіку, але, наприклад, традиції самих євреїв до цього часу у цім питанні суперечать, у них по суті править жінка у сім’ї. У Біблії родоводи чоловічі, а у євреїв родовід жіночий й до сьогодні? Новий Завіт, взагалі готує до життя, в якім не буде поділу на чоловіка та жінку. Але й проповідники Нового Завіту ще тримаються старого Завіту, бо спідниця (плоть медом помазана) їм, поки, ближче, ніж Бог.

Церкви, Церкви! У вас, як в радянському анекдоті про євреїв, співається: „сміло ми в бій підемо”, на що євреї підспівують: „і ми за вами”, а там де співається: „і як один помремо”, співають: „ми не туди попали”. Про радянське це, як завжди – брехлива пропаганда, бо євреї і героями були, і сміливо померали. А от про українські Церкви – правда! Усі до Бога ведуть, доки не треба Боже відстояти, щоб щось сиротам і вдовам дати, щоб у чорта – диявола-сатани владу забрати та  царя над народом щоб від Бога мати. Ви ж усі молитеся за чортів земних, щоб вони вам Царство Небесне подали, бо ж вони раюють, а ви їм заздрі. Ключі від Царства Божого у Вас, бо ви знаєте, що треба, щоб Божа людина народом правила, та палець об палець  не вдарите, —нічого не робите для цього. Бо це ж з земними царями – чортами треба не згоджуватись, де вони безбожні, а вам це не вигідно, й тому ви не заздрі Бога, самі не йдете (не боретеся за Царство Боже), та тих, хто хоче йти, не пускаєте. Написано, що не інакше, як силою Царство Боже береться, бо ж не віддасть жоден чорт Царства добровільно. Та вам спокійніше спокушатися Богом, мовляв Він зробить. Себе святими звете, та судити світ не хочете, а чи ж не вам це робити належить? І людям Божим не даєте, хто хоче, бо ж вам не вигідно, щоб люди Боже Царство будували – в чорта владу забирали, бо що тоді ви? А що Бог цього хоче – що вам до Бога? Він вам треба, щоб вчити людей до Нього йти так, щоб вам від цього багатіти. У всякому випадку – так виглядає.

Бо сказано, що навіть огонь буде з неба, та то не я, і ви це знаєте. Але скільки на цьому запалені вогнем з неба наживаються,  і – Церков? Скільки різних забобонів попридумували ваші предки і ви не Богом, а ними святите прихід – світ? Тому каблучка, тому хрестик, тому вода, тому кадило, тому не так пальці склав, тому не так історію згадав, тому телевізор, тому образок, тому ім’я Бога не підходить... – а Бог то один! І усі ви добре знаєте, і не заперечите, бо й люди це знають, що Бог там – де правда, де правосуддя, де вдову захищають, де сироту справедливо розсуджують, де голодного годують, де сатані супротивляються, голого – вдягають... оце і подібне – є Бог! І добре ви знаєте, що все це багатство сьогодні в Україні в чортових руках, та мовчите, бо Бога не боїтеся, а от чорта – від нього вам лячно втратити пільги, якими він вас щедро нагороджує, кого не дуже, залежно як хто з вас йому служить. Ось чому у людських очах смішні ви Церкви, бо хто в одній, то з іншої сміється, а себе – своє не бачить. Прийшов же прихожанин в ту Церкву, яка сподобалася йому більше, а справжнього Бога, Церква традиціями від нього закрила. Найперше в Законі – суд ви забули, та правосуддя чинити покинули, вбогого від влади відсторонили і не пускаєте. Цим самим, український народ, у зуби чорту кинули. Та народ український битий і справжнього Бога побаче, тому бійтеся Його і народ ведіть у Царство справді Боже!

А кого вести нині у Царство Боже? Це повинен бути народ Божий. Не Божого народу у Царство Боже не пускають. А є в Україні народ Божий? У такого народу повина бути єдина душа — прагненя одні, один Бог! Наближається цей час. Будьмо однодушні во Христі-Ісусі. Народом Божим ставаймо!           

Іван Висновок

Категорія: Духовне збудування особи і суспільства | Додав: Gugenot (05.10.2009)
Переглядів: 673 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz