Четвер, 16.05.2024, 22:38

Вісник малозахищених

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту


ЧИ ДАСТЬ БОГ УКРАЇНЦЯМ СВОГО ВАЛЕНСУ ЧИ ГАВЕЛА ?


ЯКИЙ ВОРОГ НАРОДУ НЕ ДОРОБИВ КОНСТИТУЦІЮ?


Категорії розділу
Політика [38]
Економіка [16]
Україна [40]
Світ [11]
Кримінал [16]
Чорнобиль [5]
Наші публікації [10]
Різне [3]
Наше опитування
Оцініть нашу роботу
Всього відповідей: 112

ЩО таємного у шафах влади ?


Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів



 
Головна » 2010 » Червень » 4 » Звірі в погонах
19:03
Звірі в погонах
Як загинув студент Ігор Індило  


"Ми б хотіли побачити, як би Крикун чи його дитина, лягли на ту лаву, на якій лежав Ігор. І як би він упав. І ми б хотіли побачити - він би собі проламав череп чи ні?
 
 Чи з "висоти свого зросту" Крикун упав і проламав би собі череп?... Ми б це хотіли побачити!" - Валентина Індило - тітка загиблого Ігоря Індила не стримує гнів та горе, почувши від журналістів про результати внутрішньої перевірки дій столичних міліціонерів, озвучених у Верховній Раді їхнім начальником Олексієм Крикуном.

Через два тижні після загибелі хлопця, правоохоронці на чолі з Крикуном вперто повторюють, що хлопець сам кілька разів впав на підлогу, вдарившись головою, від чого і помер. Звинувачення у тортурах чи побитті з гнівом відкидають. Наче йдеться про явище абсолютно небувале та не притаманне українській міліції.

За тиждень, що тривало це журналістське розслідування, ще не можна сказати однозначно, чиї дії стали причиною смерті хлопця. Але цього часу виявилося цілком достатньо, щоб зібрати факти, які ставлять під сумнів офіційну міліцейську версію смерті Ігоря.
 
 День народження та смерті

18-го травня Ігор святкував би своє 20-ти річчя. Надвечір перед цим, 17-го травня, хлопець зустрівся зі своїм другом Володимиром Лесенком, щоб відзначити ювілей.
 
Святкувати завчасно - погана прикмета, але Володя, як він каже, наступного дня мав їхати у справах і залишитися на свято друга ніяк не міг. Тому зустрілися напередодні і вирішили "посидіти" у Ігоря в кімнаті гуртожитку. Це не заборонено - аби нікому не заважали.
 
Однокурсники та викладачі, кажуть, що раніше Ігоря особливо не бачили за випивкою. Так, хіба що на свята... А тут ювілей - чому б не відсвяткувати? Посиденьки скінчилися конфліктом з охоронцем гуртожитку Дмитром Хворостиною та дільничним міліціонером Сергієм Приходьком. "Неприємності" Ігоря продовжилися у Шевченківському райвідділку міліції, звідки живим він вже не повернувся.
Послідовність подій, які передували смерті Ігоря Індила та сталися одразу після неї, можна викласти у такій графічній схемі: >>>>>>
Категорія: Кримінал | Переглядів: 588 | Додав: zbzs | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz